Predstavljamo: Hotel Royal u Obrenovcu

Hotel Royal u Obrenovcu, udaljen je od Beograda 30 km, a od beogradskog aerodroma 38 km. Nalazi se na 1.3 km od velikog parka u centru Obrenovca.


Obrenovac je beogradska opština, koja je svoj naziv dobila po Milošu Obrenoviću, srpskom vladaru iz 19. veka, koji je ponovo podigao nekadašnji Palež, i čiji su stanovnici u znak zahvalnosti tražili da se mesto nazove po ovome vladaru, što je i učinjeno. U Obrenovcu se nalaze dve Termoelektrane - Nikola Tesla A i B, koje proizvode više od 60% ukupnih potreba Srbije za električnom energijom. U blizini Obrenovca, nalazi se i šuma Zabran, čija je najznačajnija celina Jazbinska bara.


Hotel Royal u Obrenovcu je savršen izbor ukoliko planirate da ostanete ili prenoćite u Obrenovcu. Sve sobe su klimatizovane i raspolažu sledećim sadržajem:

LED TV
Bešumni mini bar
Fen za kosu
Sef
Direktna telefonska linija

Hotel Royal u Obrenovcu svojim gostima nudi sledeće sadržaje:

10 dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba
Bar restoran na bazi samoposluživanje
Besplatan wifi
Besplatan parking
Prostor za pušače


Naš utisak je da su sobe zaista komforne, prilagodjene city break odmoru usmerene poslovnim korisnicima ali i gostima koji žele čist odmor, sa naglašenom dekoracijom i nameštajem kao i frotirskim i posteljnim programom. Hotel zaista odiše prefinjenošću sa izuzetnom čistoćom, tako da kada je u pitanju destinacija Obrenovac, ovaj hotel bi bio naš prvi izbor.

Cene za Hotel Royal u Obrenovcu možete pogledati na sledećem linku http://www.royal-hotel.rs/webassets/pdf/royal-hotel.pdf

Hotel Royal takodje poseduje smeštajni objekat koji se nalazi na udaljenosti 5 km od centra Obrenovca na adresi Stubline 2đ, Stubline.

ROYAL II raspolaže sa 8 soba sledećih kapaciteta: jednokrevetne,dvokrevetne , trokrevetne,i četvorokrevetne sobe. Sobe su opremljene savršeno dizajniranim nameštajem, posteljnim i frotirskim programom. Dekoraciji soba je posvećena izuzetna pažnja.


www.hotel-royal.rs
Cara Lazara 35, Obrenovac
+381 11 8721 210, +381 65 879 0746
info@hotel-royal.rs