Predstavljamo: Hotel Natalija Residence

Ukoliko tražite mir i privatnost, tokom boravka u hotelu, u Beogradu, Hotel Natalija Residence će ispuniti sva vaša očekivanja. Smešten u blizini Košutnjaka, okružen hladovinom drveća i mirom parka koji se prenosi na okruženje samog hotela, ovaj hotel sa svojim osobljem će vam pružiti potpunu udobnost vašeg doma, jer ćete se tako i osećati.

Pri samom ulazu i susretu sa recepcijom, osetićete toplinu i prijatnost, neoubičajenu za hotele poslovnog tipa kao što je Natalija Residence. Recepcija i dnevni boravak obuhvataju prostor od oko 66 kvadratnih metara, i prvo što upada u oči je kvalitetan nameštaj, kompaktno upakovan u celinu, sa ukusom i željom da što pre sednete u jednu od modernih stolica koje su na raspolaganju. U ovoj oblasti nalazi se mala biblioteka koja sadrži preko 100 naslova vezanih za film i muziku. Sa leve strane recepcije nalazi se aperitiv bar i restoran, sa ogromnim televizorom, čineći ambijent idealnim za relaksirane, poslovne sastanke. 

U samom restoranu, nalazi se paleta domaćih vina, raspoređenih preko celog zida, što čini još jednu osobenost ovog hotela. Naime, u ponudi su vina isključivo domaćih vinarija, što daje poseban šmek sadržaju Natalija Residence, čineći ga autentičnim srpskim iskustvom, karakterističnim za ovo podneblje. Kada je u pitanju hrana, korisnici kuhinje ovog restorana, kažu da biftek nije nigde kao ovde. 

Posetili smo i smeštajne kapacitete hotela Natalija Residence, koji raspolaže sa 14 soba, i ono što je karakteristično - nijedna soba nije ista. Ipak, vlasnici i menadžment hotela su sve sobe sobe svrstali u tri kategorije: Comfort, Superior i Lux Room. Svaka soba ima brzi internet, savrmeno kupatilo, udobne krevete i jednostavno sve odiše nenametljivim luksuzom, čineći ovaj hotel savršenim business-leisure konceptom.

Posebna priča hotela je i bašta, koja u letnjim danima predstavlja oazu i spas, ukoliko želite da se odmorite od velikih vrućina. Sakrivena od radoznalih pogleda prolaznika, ušuškana u hladovini krošnji drveća koje je okružuju, bašta hotela predstavlja zaista jedinstveni hedonistički doživljaj. Dok smo sedeli u bašti i ispijali svoje piće, imali smo utisak da boravimo kod nekih svojih bliskih prijatelja, jednostavno takav utisak privatnosti i relaksirajuće atmosfere, definitivno obara sa nogu.

Tokom boravka u hotelu, na raspolaganju su vam moderno opremljena teretana i spa centar, koji obuhvata saunu, tursko kupatilo i sobu za masažu. Izuzetno prijatno i relaksirajuće, a još je sve uključeno u cenu. 

Izuzetno jak pozitivan utisak na nas je ostavila i muzika koja se može čuti u svakom delu hotela, od hodnika, preko lifta, do wc-a i spa centra. Moderan smooth jazz nas je vodio iz sobe u sobu, kroz hodnike, i sve ostale sadržaje hotela, pojačavajući sveukupan utisak koji je rezultirao željom da se u Hotel Natalija Residence vratimo ponovo, poslovno ili turistički sasvim je svejedno, jer ovaj objekat sa svojim zaposlenima i šarmom koji poseduje jednostavno poručuje - Ovde ste dobrodošli...