HOTEL TOWNHOUSE 27 - SEDMI PUT POBEDNIK

PONOVO DODELJEN TRIP ADVISOR SERTIFIKAT O ODLIČNOSTI 

Butik hotel Townhouse27, sa ponosom objavljuje  da je dobio 2017 Certificate of Excellence TripAdvisor®. 

Sa više od 500 miliona komentara od putnika širom sveta i preko 7 miliona smještajnih kapaciteta, avio kompanija, atrakcija i restorana, TripAdvisor predstavlja najveću turističku zajednicu u svetu.

Sedmu godinu za redom, hotel Townhouse 27 proslavlja fantastičan uspeh i odlične kritike gostiju, koji su tokom proteklih 12 meseci boravili u hotelu. Ovo je prvi autenticni butik hotel u zemlji. Nalazi se u najužem centru Beograda i ima najveće luksuzne sobe u ponudi. Mnoštvo nagrada i priznanja upravo potvrdjuju zadovoljstvo gostiju, posebno kada je reč o usluzi, koja je razvijena do nivoa ličnog konsijerža. „Putnicima iz celog sveta pružili smo izuzetno iskustvo boravka i uslugu, kojom kontinuirano uspevamo da zadovoljimo najrazličitije i veoma stroge kriterijume. Imajući u vidu rastuće tržište i sve zahtevnije goste, naročito u segmentu luksuznih i butik hotela, veoma smo zadovoljni ovim jedinstvenim priznanjem, kao i činjenicom da smo se našli u manje od 1% objekata na Trip Advisor-u koji su najvišu ocenu dobili 7 puta uzastopno. U nasoj zemlji, nema drugih hotela sa ovakvim nizom priznanja. Ukupan utisak rezultirao je brojnim odličnim komentarima, na kojima smo veoma zahvalni. To je nov podstrek ali i nova obaveza, da servis nastavimo da unapređujemo i da gostima pružimo sasvim posebno iskustvo boravka“, kaže Snežana Milenković, direktor hotela Townhouse 27.

Ovaj sertifikat sumira kvalitet, količinu i učestalost komentara  koje su putnici na TripAdvisor-u ostavili tokom perioda od 12 meseci. Da bi se kvalifikovao, hotel mora održati ukupan bonitet ocenjivanja najmanje četiri od pet krugova, imati minimalan broj komentara i mora biti ulistan najmanje 12 meseci. Heather Leisman, potpredsednik kompanije TripAdvisor, objašnjava: "Ovo priznanje nam omogućava da javno iskažemo poštovanje hotelima koji aktivno rade sa gostima i pažljivo osluškuju njihove potrebe, kako bi na najbolji način mogli da im izađu u susret i rezervišu odabrane kapacitete po odgovarajućim cenama.

Sa više od 500 miliona komentara od putnika širom sveta i preko 7 miliona smještajnih kapaciteta, avio kompanija, atrakcija i restorana, TripAdvisor predstavlja najveću turističku zajednicu u svetu.