Hotel Kristal – ceo svet u srcu Beograda


Iza vrata jednog od najposećenijih hotela u Beogradu dočekaće vas tiha muzika, prijatni ambijent, miris koji ćete dugo pamtiti i luksuz dostojan vrhunskog izdanja. Hotel Kristal nalazi se u samom srcu srpske prestonice na Vračaru i upravo je mesto koje pruža svojim gostima udobnost, komfor i opuštenu atmosferu.

-Postojimo već šest godina i u naš ugostitetljski objekat uglavnom dolaze korporativni klijenti, ali i gosti koji posećuju Beograd kao turističku destinaciju. Više od 60 odsto naših klijenata su stranci, koji velikim delom dolaze ispred svojih kompanija. Uglavnom su to ljudi iz Nemačke, Italije, Švajcarske, ali i Rusije. Ruski turisti su dosta rašireni po Beogradu i jako lepo sarađujemo i sa ruskom ambasadom – kaže Rastko Rogić, sales & marketing menadžer hotela.


Okružen sa svih strana raritetima srpske arhitekture, ušuškan u ulici Internacionalih brigada, hotel Kristal nudi pre svega udobnost pravog korporativnog objekta.

-To je ono na čemu smo primarno bazirani, da poslovnim ljudima ponudimo ono što je potrebno. Miran hotel, prostrane sobe, lep pogled na Hram Svetog Save sa jedne strane i Avalu sa druge, ukusan doručak, sve ono što bismo ponudili kao opuštanje i ulazak u novi radni dan sa osmehom i odmornošću. Potrebna je energija našim klijentima kako bi mogli da izdrže naporne radne dane – ističe Rogić.

Hotel je najposećeniji u poslovnim mesecima, kada svaki klijent svoj spokoj i spremnost za nove izazove pronalazi upravo u Kristalu i njegovom luksuzu. Korporativne zabave i opuštenija događanja dopunjuju taj maksimalni ugođaj.

-Hotel najbolje radi u aprilu, maju, septembru, oktobru i novembru, kada poslovanje dostiže svoj vrhunac. Takođe, oko Nove godine kapaciteti su nam popunjeni. Naši gosti znaju da pružamo samo najbolje, pa tako organizujemo i korporativne zabave, razne proslave, kao i razne događaje u konferencijskim salama, gde sastanke organizuju klijenti, ali i mi kao rukovodioci hotela. Imamo lepu saradnju sa Nevladinim organizacijama i državnim službama. Osnovni cilj nam je da svima izađemo maksimalno u susret – ističe Rastko Rogić.